Selecteer een pagina

Helende reis – Heksenkring bij Amerongen

Het is zover, het Oerkrachten Orakel is eindelijk uit. We gaan middels: Een Helende Reis door Nederland, Lezingen en Verdiepende Workshops het orakel de wereld inbrengen. Houd de agenda van onze website in de gaten voor actuele informatie.
*
*
*
Oerkrachten Orakel
*
Door de tijd heen zijn we de diepere verbinding met de natuur verloren. Het Oerkrachten Orakel helpt deze verbinding tussen mens en de natuur te herstellen.
*
De Oerkrachten spelen een fundamentele rol in het leven op aarde. Het zijn de vergeten krachten van de natuur en de universele principes van de kosmos. Het Oerkrachten Orakel brengt je op speelse wijze weer in contact met de magie van onzichtbare werelden en natuurwezens. 67 kaarten bieden inzicht en herinneren je aan verloren krachtbronnen en oude bondgenoten. Zodra je de verbindingen herstelt en ze verwelkomt in je dagelijks leven zal de wind draaien en blokkades oplossen als sneeuw voor de zon.
*
*
*
Helende Reis door inheems Nederland
*
In 2016 heeft Jan Pieter Schreur tijdens de lancering van het; ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’ de 13 Oerkrachten in de provincies van Nederland geactiveerd. Een magische reis waarbij zichtbaar werd dat de energieën van de oorspronkelijke kleuren al voor lange tijd in Nederland aanwezig zijn, en gekoppeld zijn aan de provincies.
*
Willeke v/d Wit heeft in 2022 een reis door het land gedaan met het bezoeken en openen van krachtplekken en rivieren, om die weer te verbinden met de mens. Met het Elfenspel, de voorloper van het Oerkrachten Orakel is een methode ontwikkeld om de geschiedenis van een plek naar boven te halen, en daarmee de oorspronkelijk energie te laten stromen.
*
Nu in 2024 bundelen we onze krachten, en gaan we opnieuw door het land om de kosmische en aardse energieën te activeren. We bezoeken sleutel punten van Nederlandse inheemse geschiedenis, karmische knooppunten en verborgen krachtplaatsen.
*
*
*
Heksenkring bij
Amerongen  – 11 oktober
*
Een van de meest idyllische plekjes van de Utrechtse heuvelrug, met een oude geschiedenis. Het kasteel van Amerongen waar de Duitse keizer troonsafstand tekende. Hier bevindt zich op de berg nog een oude galg, waar recht werd gesproken. Tevens is hier de grens met het oude Romeinse rijk. We laten open waar deze dag over mag gaan.
*
*
*
Lage Vuursche – Steen van Drakensteijn – 22 november
*
In het midden in het bos van Lage Vuursche staat een mysterieuze steen met de tekst Drakensteijn. Het zou een grenssteen kunnen zijn van het nabijgelegen kasteel en woonverblijf van onze voormalige koningin. Een plek van eeuwenoude  magie vaneen geheime vrouwenorde. Waar staat de draak van Drakensteijn voor?
*
*
*
Heerenveen Oranjewoud – 13 december
*
*
*
Na een lange quest komen we uit in Friesland, Heerenveen – Oranjewoud. Oranjewoud is ontstaan door de heren van het veen. De oude groot grondbezitters van Friesland. Oranje is als kleur natuurlijk afkomstig van het koningshuis, maar heeft het ook een verbinding het eeuwen oude Fryske koningsvaandel?

Op deze laatste dag ronden we een lijn af die gaat over de koningshuizen van Nederland. Zij zijn met de adel als het ware het dopje naar een veel oudere geschiedenis. In 2025 richten we ons dan ook meer op de inheemse laag van de lage landen. De hunebedden, Keltische bomen en andere verborgen krachtplaatsen.

*
*
*
Inhoud dag
*
• 12:00 (of eerder) vrije ruimte om de locatie zelf te verkennen
• 13:00 Programma start – korte inleiding/lezing over het thema
• 13:45 Spelen van het Oerkrachten Orakel (eerste ronde)
• 14:30 Pauze
• 15:00 Spelen van het Oerkrachten Orakel (tweede ronde)
• 16:00 Afronding
*
*
*
Opgave & informatie
*
Aanmelden bij: 6willeke6@gmail.com
Locatie: In de mail volgt de locatie en instructies
Bijdrage: Zelf invoelen wat klopt als bijdrage met een minimum van € 20,-

*
*
*
Wie zijn wij?
*
Ik, Jan Pieter Schreur heb een sjamanistische achtergrond. Na veel onderzoek en dieptewerk gedaan te hebben in oude culturen zoals de Maya’s en de Inca’s, voelde ik de roep om de eeuwenoude kennis te vertalen naar deze tijd. In mijn boeken, blogs en workshops vanuit de School van Ascensie open ik de poort naar vergeten tijden en beschavingen. Om de oude parels van het verleden, maar ook krachten uit de toekomst te integreren in het leven en bedrijfsleven. Deze magie en diepte is voelbaar als je het Orakel gaat gebruiken.
*
En ik Willeke de Wit ben een kunstenares die de schoonheid van het onzichtbare leven in vorm wenst te brengen. Altijd al gefascineerd door de diepere lagen van de menselijke dynamieken, ondervond ik dat de oplossingen voor hedendaagse problemen niet te vinden zijn in wat nu voorhanden ligt. Na een diepe en transformatieve reis naar binnen, kwam ik in contact met de natuurrijken en diepe oerkennis. Een verbinding die er altijd al was. Dit brengt ik tot uiting in mijn kunst, maar ook als begeleider van systeemopstellingen.
*
*
*
_________________________________
Verwacht dit voorjaar: #oerkachtenorakel

oktober 11 @ 12:00
12:00 — 16:30 (4h 30′)

Amerongen

Jan Pieter, Willeke