Selecteer een pagina

Aliveness Festival – Oerkrachten Orakel

Het Oerkrachten Orakel is een waanzinnige tool om contact te maken met onzichtbare lagen. Je maakt gebruik van “het veld”, een energetisch voorportaal van deze realiteit waarin ook familie opstellingen worden gedaan.

In deze workshop maak je kennis met het orakel, maak je persoonlijk contact met een van de 69 magische krachten die jou nu komt ondersteunen op je levenspad. In een speelse ceremonie ga ja vanuit deze nieuwe kracht ook andere wezens ontmoeten. We sluiten af met een groepsopstelling. Wat wil de onzichtbare wereld ons vertellen?

Jan Pieter Schreur

 

Op dit ontwapenende en gedragen Aliveness Festival wordt je uitgenodigd te leven in verbinding met je eigen lijf, elkaar en de natuur.
Ervaar hoe het is om in een community te bewegen, met deelrondes en verbindende workshops. Samen creëren we deze plek waar je jezelf mag uiten en ontdekken. Een plek waar we zorgdragen voor elkaar en de omgeving. Waar we het leven vieren door joelend spontaan in het meer te springen.
Via deze 5-daagse wordt je geïnspireerd, verrijkt, opgeschud en opgeladen zodat je vol energie en met nieuwe vriendschappen jouw levensreis vervolgd.
VIERDE EDITIE OP OTTERMEER
Deze vierde editie wordt wederom gedragen door het team dat maandelijks gathering brengt op deze bijzondere natuurcamping.
Omgeven door natuur, paarden, privé bos, een groot zwemmeer en prachtige workshoplocaties zoals aan het strand of in de houten danstempel, stappen we met
180 mensen deze verdiepende en verrijkende ervaring binnen.

juni 26 @ 12:00
12:00 — 16:30 (4h 30′)

Ottermeer

Jan Pieter